Viktig Informasjon

VIKTIG INFORMASJON

Si ifra ved timebestilling om du vanligvis biter negler eller har lagt negler hos andre før timen. Kom helst uten neglelakk.

Avbestilling må skje senest 24 timer før avtalen. Ved senere avbestilling må man betale for timen. Du vil motta en faktura på e-post.

Om du er gravid, går på sterke medisiner eller har en sykdom som påvirker neglene dine, gjør jeg deg oppmerksom på at neglene kan løsne fortere enn normalt på grunn av hormonforandringer i kroppen. Men det er ikke farlig å sette på negler.

Noen har større mengde fettstoffer i huden som kan føre til at neglene løsner lettere. Det kan dessverre ikke vi som negledesignere gjøre noe med, men jeg vil alltid gjøre et godt grunnarbeid slik at dine negler skal sitte godt og vare så lenge som mulig.

Jeg ber om forsiktighet etter timen, neglene tåler endel, men kan brekke om du bruker de til noe de ikke er lagd for. De vil holde seg godt om du er flink til å file kanter og bruke negleolje jevnlig. Om du er uheldig og skader en negl selv om du har vist forsiktighet, så reparer jeg den gratis den første uken etter timen, etter dette vil det koste 90,- per negl. Fastsatt at det kun er én eller to negler, som er skadet. Hvis man mangler tre eller flere negler vil det bli sett på som ett nytt sett, og ikke etterfyll.

Hvis man er neglebiter vil ikke dette være et problem, men man kan dessverre ikke forvente at lange negler med det første. Vennligst informer om du er neglebiter under timebestilling.

Har du negler fra en annen salong fjernes dette helt før jeg legger noe på. Jeg gjør ikke etterfyll på andre sine negledesign, de blir fjernet når du møter opp hos meg, og man er nødt til å betale for ett fullt sett. Har du negler fra et annet sted vennligst informer om dette under timebestilling.

Du finner salongen på Mysen Senter til venstre ved inngangen til andre etasje. Du kan parkere bilen gratis oppe i veien.